Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Σεβαστείτε επιτέλους τον Ανυφαντή

Είναι αλήθεια, είπαμε πολλά κι εμείς για τον αντιδήμαρχό μας τον Γεώργιο Ανυφαντή. Αυτό που γίνεται σήμερα όμως, ξεπερνά κάθε όριο !!

Στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών, η όμορφη δημοσιογράφος Στάση Νου, συνεχίζοντας το αφιέρωμά της στους ανεπανάληπτους αντιδημάρχους των Ιωαννίνων, μας παρουσίασε χθες τον κύριο Ανυφαντή.

Και τόλμησε η δημοσιογράφος να ειρωνευτεί τον αντιδήμαρχο. Τόλμησε να γελάσει μαζί του. Όχι μία φορά μόνο. Τον εδούλεψε ψιλό γαζί. Τον έκανε κορόιδο. Κυριολεκτικά του έκοψε την μαγκιά. Δίχως καμιά ντροπή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των χιλιάδων Γιαννιωτών:



Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε πως ο εκπαιδευτικός Ανυφαντής δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένος, δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά, είναι εξαιρετικά λίγος για τις θέσεις που κατέχει, έχει επιφέρει τεράστια πλήγματα στο πράσινο και στην αισθητική της πόλης μας, δεν ασχολείται ουσιαστικά με τα σκουπίδια, έχει παιδικό απωθημένο με το κλάδεμα.

Όμως είναι ο αντιδήμαρχός μας βρε αδερφέ. Είναι ο άνθρωπος που ψηφίσαμε και εκλέξαμε στο δημοτικό συμβούλιο. Και πριν από αυτό, ήταν κοτζαμ Διευθυντής Β'/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων !!

Δεν αξίζουν τον σεβασμό μας τέτοιοι άνθρωποι; Πως θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος, όταν τόσο απροκάλυπτα γελάμε με τους εκλεγμένους μας άρχοντες;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε λοιπόν κάτι για να τους ξεμπροστιάσουμε ..τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να παραμένουν γνωστά μόνον στα στενά γεωγραφικά πλαίσια του Νομού..καμιά ιδέα;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.