Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Οι προστάτες των προστατευόμενων περιοχών

Μας ήρθε ο κύριος Παπαδόδημας, πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, διαμαρτυρόμενος για την απαγόρευση κυνηγιού σε προστατευόμενες περιοχές στην Ήπειρο.

Εμείς οι κυνηγοί θα τις προστατεύσουμε τις προστατευόμενες περιοχές λέει, εμείς θα τις φροντίσουμε για να έχουμε να κυνηγάμε...

Μήπως να απαγόρευαν το κυνήγι για κανα δυο χρονάκια, να δούμε κι εμείς ζωντανά άγρια πουλιά και ζώα από κοντά, που βλέπουν τα καημένα άνθρωπο και τρέχουν να κρυφτούν.

3 σχόλια:

kuluvahata είπε...

damΚάποιος πρέπει να μιλήσει στον κ. Παπαδόδημο, για την περιβαλλοντική ηθική. Η φράση του "φροντίζουμε τα ζώα για να έχουμε να κυνηγάμε" δείχνει τη χρησιμοθηρική νοοτροπία του. Η περιβαλλοντική ηθική πηγάζει από την αρχή του σεβασμού προς τη ζωή και δείχνειτην υπευθυνότητα και το σεβασμό των ανθρώπων για όλες τις μορφές βίου.Δηλ.με άλλα λόγια τα ζώα και τα φυτά έχουν αξία από μόνα τους στη γη, ανεξάρτητα από το αν είναι χρήσιμα για τον άνθρωπο.

Umbrella είπε...

Μα θα σου πει kuluvahata πως αυτά που λες είναι "υπερβολές περιβαλλοντολαγνείας επειδή το περιβάλλον και η προστασία του πουλάνε" όπως δήλωνε προχτές στα ΜΜΕ.

kuluvahata είπε...

Ενώ τα φυσίγγια, οι σφαίρες, τα όπλα, η βία δεν πουλάνε;