Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2008

Στο Λοζέτσι το 2008 μ.Χ.

Αν δεν υπήρχαν τα μικρόφωνα, δε θα πίστευα πως πρόκειται για τη σημερινή εποχή.

Τόση αγραμματοσύνη, τόση ασχετοσύνη, τόση "χωριατιά", πώς χώρεσε σε μία αίθουσα; Τοπικοί άρχοντες, πρόσωπα ασήμαντα. Κεντρικός άρχοντας, ερασιτέχνης που έμεινε πολύ και την είδε Ρονάλντο.

- "Εδώ θα σας πάω εκδρομή, στα ΧΥΤΑ της Στοκχόλμη."

- "Να, να μη σ' τα χρωστάω!"

- "Ααααα."

Νεαρός Λοζετσιότης, χρήστης του παραθυρικού περιβάλλοντος.

Όταν αλλού ανταλλάσσουν απόψεις με e-διάλογο, εδώ μείναμε στο "e-σωπάτε ρε", "e-εεε", "e-ααα" και "e-ου".
Βρε ουστ!!

* * *
Τελικά, τι είναι ΧΥΤΑ;

ΧΥΤΑ λένε, είναι ο συνδυασμός ενός Χώρου ειδικά επιλεγμένου, Διαμορφωμένου και Εξοπλισμένου και ενός τρόπου Λειτουργίας και Διαχείρισης και Παρακολούθησης,
που ικανοποιεί ορισμένες προδιαγραφές. Οι προδιαγραφές αυτές στοχεύουν στην εξασφάλιση:
  1. προστασίας των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων από ζουμιά και στραγγίδια
  2. προστασίας από τα βιοαέρια που δημιουργούνται και προκαλούν οσμές, κίνδυνο αυτοανάφλεξης και επιβάρυνση του περιβάλλοντος (φαινόμενο θερμοκηπίου)
  3. αποφυγής της διασποράς των απορριμμάτων από πουλιά, τρωκτικά και έντομα με καθημερινή χωματοκάλυψη
  4. τελικής αποκατάστασης του χώρου για άλλες χρήσεις.
Αυτά νομίζω τα μαθαίνουν τα πιτσιρίκια στα σχολεία και τα μεταδίδουν σε γονείς και παππούδες.

2 σχόλια:

BioLogos είπε...

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?Εμένα το ίδιο σκηνικό πριν 3 χρόνια στη νομαρχία ήταν και το έναυσμα να φύγω 3000 χιλιόμετρα μακριά.

Μια ατάκα θυμάμαι ακόμα!Τις ετοιμοθάνατες γιαγιάδες και τους μπάχαλους πιτσιρικάδες να φωνάζουν μέσα στη νομαρχία "Τα σκαντά στου (Μ)Πέεεετσου".(το μ άηχο)

Κρίμα, γιατί όταν όσοι γειτνιάζουν με ανεξέλεγκτες χωματερές θα πεθαίνουν από καρκίνο στο μέλλον να ξέρουν ποιός έφταιξε.Οι ίδιοι.
Οι διοξίνες και μυριάδες άλλες ενώσεις δεν είναι και τόσο όμορφο πράγμα και δεν λογαριάζουν κουτοπόνηρα συμφέροντα και χωριάτικους συνδικαλισμούς.

Ανώνυμος είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風