Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Φαντάσου την πόλη

Η έκθεση «Φαντάσου την πόλη: Ηράκλειο 2012» πραγματοποιείται τον Μάιο στον εκθεσιακό χώρο Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο, όπου θα παρουσιαστούν αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές προτάσεις, οι οποίες αφορούν στον δημόσιο χώρο του Ηρακλείου, προσκαλώντας κατοίκους και φορείς να φανταστούν το αστικό τους τοπίο.

Το «Φαντάσου την πόλη: Ηράκλειο 2012» εγκαινιάζεται την Δευτέρα 21 Μαΐου και ώρα 20:00 στον εκθεσιακό χώρο Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 31 Μαΐου 2012 και στα πλαίσια της θα φιλοξενηθούν παράλληλες δράσεις όπως ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ Κων/νου Σερράου, παρουσίαση των προτάσεων από τους μελετητές, εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού, με αφορμή το υλικό της έκθεσης, και άλλα. (Το πρόγραμμα θα ακολουθήσει προσεχώς). 

Εκθεσιακός χώρος: Βασιλική του Αγίου Μάρκου
Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 9:00-13:30 και 17:30-21:00, Σάββατο 9:00-13:30 
Κεντρική Ιδέα και επιμέλεια: Imagine the City - Διοργάνωση: Plan Bee

Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: imagineheraklion@gmail.com

Επίσης διαβάστε στο πολύ καλό citybranding, το blog του Κωστή Μοχιανάκη, προϊστάμενου πληροφορικής και επικοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου, για τη βράβευση της πόλης από το Συμβούλιο της Ευρώπης στο διαγωνισμό καλών πρακτικών με θέμα "Αναπλάσεις Ευρωπαϊκών Παράκτιων Πόλεων", εδώ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: