Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μία ακόμη μερίδα ποδηλάτου

Την Κυριακή στις 10:30 το πρωί, ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρει μία ακόμη μερίδα από ποδήλατο, στους πεινασμένους για ποδηλατικές υποδομές ποδηλάτες της πόλης μας.


Από μελέτες, ημερίδες και νυχτερίδες χορτάσαμε. Δυο τρεις ανέξοδες παρεμβάσεις στην πόλη, υπέρ όσων καθημερινά ποδηλατούν για το σχολείο, τη δουλειά, τα ψώνια, ΔΕΝ είδαμε ακόμη!
Αν πάτε την Κυριακή στην παρουσίαση του συστήματος ενοικίασης ποδηλάτων (κυρίως αυτό μας έλειπε και δεν το ξέραμε) διαβάστε και το Master Plan του Δήμου Ιωαννιτών για το ποδήλατο!


2 σχόλια:

Ktistades είπε...

Χορτάσαμε όντως απο λόγια.Μπλα μπλα μπλα όλη την ώρα. Να δούμε και κανά ποδηλατόδρομο της προκοπής μέσα στο κέντρο της πόλης επιτέλους. Κανονικό ποδηλατόδρομο και όχι 200 μέτρα ποδηλατόδρομο και 666 μέτρα πλακόστρωτο σαν τον υπάρχοντα στον μώλο. Επίσης πώς γίνεται να υπάρχουν λακκούβες στον "ποδηλατόδρομο"???Μπορεί κάποιος να δώσει μια εξήγηση?

Cyclo Ioannina είπε...

"Ημερίδα που παρακολούθησαν 35 άτομα, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον καθηγητή κο Βλαστό, τον Δρ. Χρ. Σιώζο και τον κο Κ. Τσιριγγάκη που ήλθε από την Κέρκυρα. Κατατέθηκαν πολλές απόψεις από τους πολλούς ενεργούς πολίτες και ο αντιδήμαρχος κος Μασσαλάς έδωσε την άποψη της Δημοτικής Αρχής Συγγνώμη δεν μπορούμε να αναφέρουμε εδώ όλους που παρευρέθηκαν, λόγω περιορισμού χώρου, τους ευχαριστούμε όπως και νά'χει"
8 Απριλίου στις 5:50 μ.μ.