Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Οι βουλευτές μας

Για να μη ξεχνιόμαστε με αυτά και με αυτά, σας παρουσιάζουμε (σε αποκλειστικότητα) τους πέντε βουλευτές μας (για λίγο ακόμη) που ψηφίσαμε στις ξεχασμένες εκλογές:


Πρόκειται για τους (από αριστερά προς τα δεξιά!) Ευάγγελο ή Βαγγέλη Αργύρη (19 χρόνια βουλευτής), Μιχάλη Παντούλα (8 χρόνια βουλευτής) και Αθανάσιο ή Θανάση Οικονόμου (2 χρόνια βουλευτής) για το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα, αλλά και για τους Σταύρο Καλογιάννη (12 χρόνια βουλευτής) και Κωνσταντίνο ή Κώστα Τασούλα (12 χρόνια βουλευτής) από τη Νέα Δημοκρατία.


Τους τρεις πρώτους έχουμε καιρό να τους δούμε στην πόλη μας. Αν είστε τυχεροί και τους συναντήσετε, θα τους αναγνωρίσετε εύκολα από τον σταυρό που κουβαλάνε και τις πέτρες που δέχονται. Ας έχουμε λίγα βοτσαλάκια πάντα μαζί μας.
Οι άλλοι δύο θα κουβαλούν από αύριο το σταυρουδάκι τους. Φαντάζομαι θα δέχονται και πέτρες.

Το σύνολον 53 βολευτικά χρόνια. Οι τέσσερις παλιοί, είναι ευρύτερα γνωστοί για το τεράστιο έργο που αφήνουν πίσω τους. Ένα πραγματικά τεράστιο τίποτα.

Ο νεώτερος της παρέας που οι συγκυρίες δε θα τον αφήσουν να συνταξιοδοτηθεί βολευτής, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, μα προσπαθεί τελευταία με τηλεοπτικές εμφανίσεις να κερδίσει μίαν αναγνωρισιμότητα. Ας δούμε τι σχολιάζουν στο twitter οι τηλεθεατές του:

omorfipolicom omorfipoli.com ο Θανάσης Οικονόμου τι έιναι; Πρώην />συνδικαλιστής ΕΥΔΑΠ αρτι ανανήψας απο τα μπουζούκια; // kkotoulas Κώστας Κωτούλας Autos o Οικονόμου ΣΤΟΝ Άλφα xanei Kratos kata logw fwnis! H low bap fwni ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ syzitiseis pou milan ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ xanetai. // kkotoulas Κώστας Κωτούλας Δηλαδή η Ντόρα ενώ μιλούσε μόνη της,ή με Πάγκαλο ή Βενιζέλο τώρα ανέβηκε κατηγορία κ παίζει στο ΤσουΛου τιτανομαχία κόντρα στο Θ.Οικονόμου; // PoliticsGR PoliticsGR  Χάλια πανελ στο # ΣΚΑΪ : Πετράκης, Καϊλή, Λυγερός, . Θ Οικονόμου  //  Gerogriniaris Gerogriniaris @EmanuelKipreos Ρε συ, οι μεγάλοι μάλλον κρύβονται, και στον ΣΚΑΙ έχει τον Οικονόμου, άλλον έναν ψιλοάγνωστο, απέναντι σε Ντόρα, κλπ  //  coolajami Coolajami Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ ένα επαγγελματία με την κουπ του Οικονόμου, μη πω για πολιτικό  //  panagio2 Γιάννης Παναγιώτου  Υπάρχουν άνθρωποι π έχουν ψηφίσει αυτόν τον Οικονόμου π μιλάει στο @skaigr και δε μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση που να βγάζει νόημα #ELEOS  //  soyiak Ανδρέας Cavour  Δεν αξίζει οποιαδήποτε χαρακτήρες, πόσο μάλλον 140 Οικονόμου . # skaigr  //   Greekthomas thomas @skaigr αυτός ο Οικονόμου από το ΓΑΠ έμαθε ελληνικά;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τα πολιτικά επιχειρήματα εναντίον του Σάκη εξαντλούνται στην κουπ και στο αν εχει φωνή τύπου Στυλιανίδη; Γίνε ρε Οικονόμου και εσύ political correct να βεβαιωθούμε ότι η Ελλάδα δεν αλλάζει!

Ανώνυμος είπε...

χέστηκε ο Οικονόμου αν θα βγει με σύνταξη από την Βουλή ή όχι. Οι άλλοι είναι κολλημένοι με την μπάλα με πρώτο και καλύτερο τον Αργύρη

Ανώνυμος είπε...

τώρα ότι βρίζουν τον Οικονόμου τα τσιράκια της Μπακογιάννη είναι καλό ή κακό? Ευχέλαιο επειγόντως!!!

Ανώνυμος είπε...

AN KATALABA KALA AN EKSERESEIS TON OIKONOMOU OLOI OI ALOI EXOUN POLLA XRONAKIA AFENTADES STA GIANNENA.OPOTE THA TOUS KSANAPSIFISOUME E, DE GINETAI TOSA XRONIA PROSFORAS NA PANE STRAFI KAI NA KSANABGEI AFTOS O OIKONOMOU ME MOLIS 2 XRONIA SYMMETOXHS.
TOSA ENSHMA STO KOMMA YPOURGE MOU, TZAMPA THA PANE?

Ανώνυμος είπε...

μηπως ξεχναμε το όφελος της πλειοψηφειας ηπειρωτων που εχουν επωφεληθεί από τους παραπάνω βουλευτές?δε νομιζω την ωρα που εριχναν τον ψηφο τους στη καλπη να σκεφτηκαν το "εθνικο συμφερον".
κ μετα να βγουμε εμεις η μειοψηφεια να πουμε τι? οτι δικο τους λαθος ειναι το "ελληνικο χρεος"?οτι μας λειπει ποδηλατοδρομος στη πολη?
ας κοιταξουμε λιγο γυρω μας.ποσο πιο φτωχοι θα ηταν οι "ηπειρωτες" αν δεν υπηρχαν αυτα τα λαμογια?
τουλ τωρα ο "φασισμος της περιφέρειας" εγινε εθνικος.
τα ευχαριστω μου στη βουλη!

twitter είπε...

Το ότι τον πήρανε οι τηλεθεατές του στο ψιλό στο twitter, σημαίνει πως δεν έχει κάτι καινούριο να πει.
Από ότι φαίνεται, πόνταρε στον ΓΑΠ, αλλά δεν του βγήκε το ρίσκο...
Θα τον θυμόμαστε, ίσως...

agapoula είπε...

Αν εξαιρέσεις τον νεαρό, όλοι οι υπόλοιποι έχουν διορίσει πολύ κόσμο, μαζί και με τον Παπούλια που το παίζει υπεράνω τώρα.

Αυτοί είναι που φταίνε για το χάλι του τόπου μας, που αντί να φροντίσουν για την ανάπτυξη, γέμισαν κάθε σπιθαμή του δημοσίους υπαλλήλους.

Το θέμα είναι υπάρχει κάτι άλλο στον πάγκο ή θα μας σερβίρουν μία από τα ίδια;

Και μη μου πείτε πως η ελπίδα λέγεται Οικονόμου και η άχρηστη γιαννιώτικη παρέα του, που αγκομαχεί να "πιάσει" αξιώματα και ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ε τουλαχιστον ο Σακης εμφανιζεται και αν δεν ειχε κατι να πει δεν θα τον φωναζαν κιολας. Καλα για τον Αργυρη η σιωπη του ειναι αναμενομενη, αν δεν του αφησει το λουρι ο Σκανδαλιδης δεν θα μιλησει ποτε. Για τον αλλο τον Παντουλα που δεν εχει ανοιξει το στομα του παρα μονο για να πει οτι "σημερα δεν εορταζει", τι να πω; Αθανατα Γιαννενα. Ακου εκει ανακοινωση "δεν γιορταζω". Ας μην φοβοταν οτι θα φαει ντοματες και θα σου λεγα εγω αν γιορταζει η οχι.

Ανώνυμος είπε...

AX THANASI POY PAS XORIS SYMMAXOUS STO TWITTER? DEN KATALAVES AKOMH OTI O VLAXOS ROMIOS THELEI PANTA TON AFENTI TOY? XTHES ITAN TA PARADOSIAKA MME, SIMERA TA BLOGS KAI TO TWITTER. TI EIXES PASA MOY, TI EIXA PANTA.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα τα σχόλια αφορούν τον Οικονόμου; Αυτό ή πολύ κακό είναι για τον ίδιο ή πολύ καλό.

Μιχάλης είπε...

Δεν θα γιορτάσει ο Μιχάλης Παντούλας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης. Χρ. Παντούλας δεν θα εορτάσει λόγω, απουσίας του στο εξωτερικό !!!!!!

Sakis είπε...

"....δηλώσεις του βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου, σχετικά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα Guardian." μας λέει η Σκουλίκα σήμερα.

- Στην Guardian γιατί δεν το ξέρουν?

(μία απλή αναζήτηση στη σελίδα της εφημερίδας αρκεί για να επιβεβαιωθεί η είδηση κ. Βάσω, δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει όμως, έτσι?)

Ανώνυμος είπε...

Ξεκόλλα και ψάξε καλύτερα!!!

http://www.guardian.co.uk/business/blog/2011/nov/04/greek-pm-papandreou-confidence-vote?fb=native

Sakis είπε...

As lawmaker Thanassis Economou put it:

To do otherwise would endanger the country's loan agreement with the EU and IMF and its future in the eurozone.
______________

Σε αποκλειστικότητα ΟΛΕΣ οι δηλώσεις του Θ. Οικονόμου που φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα Guardian. Thanks Vaso and sorry

Ανώνυμος είπε...

Δεκ κάνει τίποτα.

Β.Σκ.

Ανώνυμος είπε...

Μία κάπως διαφορετική άποψη από την πλειοψηφία των συνχολιαστών για την ανάληψη των ευθυνών από μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με πρωτεργάτη την Μιχάλη Παντούλα είναι εδώ:

Η λύση Παπαδήμου

Πέρα βρε έχει είπε...

delinquents, αντιγράφω από το twitter:
"50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν λόγω Πετσάλνικου. Ούτε ένας λόγω των ΝΕΟΝΑΖΙ υπουργών" [anonlgrisback]