Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Έξι μήνες Νέα Γιάννενα

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες (κοντεύουν εφτά) από τότε που ξεφορτωθήκαμε τα παλιά Γιάννενα. 
Έξι καινούριοι μήνες, με έναν Δήμαρχο από τα παλιά και πολλά νέα πρόσωπα. 

Έξι μήνες Νέα Γιάννενα! 

Τα Νέα Γιάννενα ήρθαν με χορηγό το facebook(*), έτσι κι εμείς αναρτήσαμε το σημερινό ερώτημα πρώτα στο facebook (με φτωχά αποτελέσματα είναι αλήθεια και τελικά μόνο 246 μέλη στην ομάδα μας, δείτε εδώ). 
Το ερώτημά μας λοιπόν είναι τι άλλαξε αυτούς τους έξι μήνες
Είπαμε να ψάξουμε την καθημερινότητά μας για να ανακαλύψουμε τις διαφορές. Στο δρόμο για τη δουλειά, στη διασκέδαση, στα ψώνια, στη γειτονιά, στο κέντρο, αν βελτιώθηκε και πόσο η ποιότητα της ζωής μας.

Μήπως τελικά οι έξι μήνες είναι ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να γίνει το παραμικρό;


Εμείς ψάχνουμε ακόμη με ανυπομονησία να εντοπίσουμε κάτι, μα όλα όσα μας έκαναν να λαχταρούμε την ανατροπή των παλαιών Ιωαννίνων πριν έξι (σχεδόν εφτά) μήνες παραμένουν στη θέση τους! Ίσως όμως μας ξέφυγε κάτι. 
Εσείς τι λέτε;

Απαντήστε και κερδίστε! 
Όποιος δώσει τουλάχιστον έξι απαντήσεις, κερδίζει αυτόματα εισιτήριο για το διήμερο Ioannina Rock City Festival (ένα φεστιβάλ με ροκ μουσική στην πόλη των Ιωαννίνων) 10-11 Σεπτεμβρίου. 
Όλοι οι υπόλοιποι θα συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας της Δόξας Κρανούλας.



(*) Όσοι ακόμη δεν είστε μέλη του facebook επικοινωνείστε σήμερα κιόλας με τον Δήμο Ιωαννιτών στο 2651079921 για να αιτηθείτε πρόσβασης στην καθημερινή ποικίλη δημοτική ενημέρωση.

4 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

Άλλαξε... πώς δεν άλλαξε!

Τα παλιά Γιάννενα {μού} είχαν πει ότι έχουν εντάξει την αποκατάσταση της "ΟΑΣΗΣ" στο «ΕΣΠΑ».

Τα νέα Γιάννενα δήλωσαν ότι έχoυν έτοιμο τον φάκελλο για να εντάξουν την αποκατάσταση της "ΟΑΣΗΣ" στο «ΕΣΠΑ».

Είναι μια σοβαρή διαφορά...

Υπάρχει όμως και μιά σοβαρή ομοιότητα:
ΚΑΙ τα νέα (όπως ΚΑΙ τα παλιά) δεν βλέπουν (δεν είδαν) με καλό μάτι την απόλυτα ΜΗ δεσμευτική για τον Δήμο, πρόταση των "Πολιτών για την ΟΑΣΗ" να τούς ανατεθεί η διαχείριση του χώρου, {διαχείριση που να μπορεί να ανακληθεί μόλις βρει ο Δήμος, αν βρει, τα κονδύλια...} για σταδιακή αποκατάσταση της "ΟΑΣΗΣ".

Κάνει για 6 αυτό νομίζω.
Στείλε μου τα εισιτήρια στη Σκλίβανη.

BadlyDrawnBoy είπε...

χμ...κάποιοι από μας σίγουρα δεν ικανοποιούνται από την εικόνα της Όασης του τώρα αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος.
Κάποιοι από εμάς δεν ικανοποιούνται από την αδράνεια της νέας δημοτικής αρχής που τόσο "μόχθησε" επί προηγουμένης για τη σωτηρία της Όασης και τώρα σφυρίζει κλέφτικα
και
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
οτι κάποιοι από εμάς θεωρούμε αφελή την πρόταση των Πολιτών όσο συμπαθείς και να είναι οι άνθρωποι και ευγενική και γνήσια η προσπάθειά τους. Οι καλές προθέσεις δεν φαίρνουν την άνοιξη...

Υ.Γ. μία προσωπική άποψη εκφέρω, αντίθετα με ποικίλες ομάδες που θεωρούν την δική τους ως πλειοψηφική και άρα ως τη μόνη λύση

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα έχουν αφεθεί στην μοίρα τους.
Η Γαριβάλδη εξακολουθεί να γιγαντώνεται, η Μαβίλη και ο Μώλος καταπατούνται από καρουζέλ, Κινέζους, νέγρους, τσιγγάνους, ψαράδες. Ο φωτισμός του κάστρου διαλυμένος, αυτοκίνητα και μηχανάκια στους πεζόδρομους. Υπερπερίπτερα ξεφυτρώνουν όπου νά 'ναι, όπως νά 'ναι. Τα ασύρματα δίκτυα δε δουλεύουν. Το Δημοτικό ραδιόφωνο εξακολουθεί να είναι εντελώς άχρηστο. Η Δημοτική αστυνομία δε γνωρίζει άλλος δρόμους εκτός από Αβέρωφ και Δωδώνης. Ακόμη κι εκεί όμως τα πεζοδρόμια γεμίζουν τραπεζοκαθίσματα, μηχανάκια, σκουπίδια και αφίσες.

Κονιτσιώτισσα είπε...

Συναυλία του Ορφέα Περίδη στο γεφύρι
της Κόνιτσας στις 11 Αυγούστου 2011 στις 9.30 το βράδυ.
Στον ίδιο χώρο ο Αγγελάκας στις 12 Αυγούστου.
Οργάνωση:Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κόνιτσας και το Αθλητικό Σωματείο "Πίνδος"