Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

"Από τον Κωστάρα στην Σουλάρα..."

Ένα κουαρτέτο τριών διακεκριμένων σολίστ από την Ελλάδα, συνέπραξε για πρώτη φορά στην ...Αρχιεπισκοπή Μακαρίου στα Ιωάννινα, ή αλλιώς στο Αθλητικό Κέντρο Καλούτσιανης στα Ιωάννινα. Η συναυλία με τίτλο «Από τον Κωστάρα στην Σουλάρα...» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες ήταν, ο Χρήστος Κωσταράς, ο Τάκης Κακαβόπουλος και η μοναδική Σουλάρα! 
Βιογραφικά καλλιτεχνών εν συντομία: Χρήστος ΚωσταράςΤάκης Κακαβόπουλος,  Σουλάρα.


«Η μουσική δεν πρέπει να πονάει το αυτί αλλά να το γοητεύει. Μόνο έτσι, παραμένει πάντα μουσική», έλεγε ο Mozart. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό (!!!!!) Σύλλογο Καλούτσιανης και άφησε άγρυπνους κατοίκους της πόλης, πολύ πέρα από την Καλούτσιανη.

Μέρες πριν, από όλα τα σημεία της Ελλάδος συνέρρεαν θαυμαστές της Σουλάρας, οι οποίοι κατασκήνωσαν εντός του χώρου του Αθλητικού Κέντρου Καλούτσιανης (όπου υπάρχει και βρύση για μπουγάδες ή ντουζ), αφού και τα ξενοδοχεία της πόλης ήταν γεμάτα, λόγω της πολιτιστικής αυτής εκδήλωσης.



Σήμερα κύριε Παπαδόπουλε, ο χώρος του Αθλητικού Κέντρου Καλούτσιανης έχει καθαρισθεί πλέον από την πολιτιστική εκδήλωση, και είναι και πάλι διαθέσιμος, στο ίδιο μαύρο χάλι για τους νέους της πόλης, μία μεγάλη αυλή από άσφαλτο, στην οποία από καιρό έχουν αφαιρεθεί οι άθλιες μπασκέτες για να διευκολύνονται κάθε χρόνο της Αγίας Μαρίνας, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τα πολιτιστικά λουκάνικα / σουβλάκια, τα πολιτιστικά μπυρόνια, την πολιτιστική πλαστικούρα, του Πολιτιστικού (!!!!!) Συλλόγου Καλούτσιανης, βοήθειά μας.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η πόλη γίνεται σιγά σιγά μια ωραία γυφτούπολη. Γύφτοι παντού.Kυριολεκτικά και μεταφορικά.'Αλλες ελληνικές πόλεις κάνουν άλματα προς τα εμπρός και μεις δυστυχώς προς τα πίσω και μάλιστα τροχάδην. Καλά κάνεις κα τα γράφεις και τα δείχνεις φίλε. Αν μπορούσαμε και να τα αλλάξουμε τα πράγματα..

Βλάχος είπε...

Τσιγγάνοι λέγονται οι άνθρωποι φίλε μου. Όχι γύφτοι.