Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τέλος τα αυτοκίνητα στα Λιθαρίτσια








Φωτογραφία: epirusgate, σύνδεσμοι: agon.

8 σχόλια:

chili pepper είπε...

Αν πραγματικά ήθελαν να αποκλείσουν το πάρκο από τα αυτοκίνητα, έπρεπε από τις πρώτες ημέρες να ανοίξουν δυο τρύπες στην άσφαλτο και να φυτέψουν δυο δεντράκια.

Η ιστορία με τα λουκέτα και τα κλειδιά είναι για γέλια!!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως χρειάζονται πρόσβαση με όχημα για την τροφοδοσία στα Λιθαρίτσια, γι'αυτό και έχουν μπάρα κλπ. Το ότι δεν έχουν βρει λύση είναι γελοίο σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά υπάρχουμε και εμείς που έχουμε κινητικά προβλήματα από διάφορους λόγους χωρίς να έχουμε αναπηρικό όχημα ή άλλοι που λόγω ηλικίας δεν μπορούν να περπατήσουν μεγάλες αποστάσεις. Ας είναι ανοικτος ο χώρος για τα αυτοκίνητα και ας μην παρκάρουν μόνιμα εστω. Εγώ που δεν οδηγώ λόγω ηλικίας δεν μπορώ ούτε στο μώλο να πάω αφού το μονοπώλιο του ΚΤΕΛ δεν έχει δρομολόγιο εκεί μια και δεν κονομάνε όπως στο πανεπιστήμιο.
Αλλιώς φτιάξτε ένα καιάδα για εμάς και πεζοδρομήστε τα πάντα να μη κυκλοφορεί κανένα αυτοκίνητο παρά μόνο οι πεζοί που μπορούν.

Πέρα βρε έχει είπε...

Ωραία άποψη έχεις φίλε μου. Δηλαδή όσοι έχουν κινητικά προβλήματα μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και κάνουν βόλτες στα πάρκα θέλεις να μου πεις;;

Για τα κινητικά προβλήματα υπάρχουν ωραιότατα ειδικά καροτσάκια με τα οποία μπορεί κανείς άνετα να κινηθεί σε ένα πάρκο χωρίς αυτοκίνητα.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς φίλε μου δεν διάβασες όλο το κείμενο η δεν έδωσες τη δέουσα προσοχή η θέλεις σώνει και καλά να σύμφωνήσουν όλοι μαζί σου αφού δικό σου εξάλλου είναι και το blog. Πού κατάλαβες ότι θα κόβουν βόλτες τα αυτοκίνητα μέσα στα πάρκα απο τα γραφόμενα μου? Που κατάλαβες ότι αναφέρομαι μόνο σε ανάπηρους και όχι και σε ηλικιωμένους? Να υπάρχει πρόσβαση γράφω και ας μή παρκάρουν εκεί, να υπάρχουν δημόσια μέσα μεταφοράς γράφω για να μη χρειάζονται τα ΙΧ. Μακαρι να σε δω όταν γεράσεις θα πάρεις αναπηρικό καροτσάκι?

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Μην καυγαδίζετε άσκοπα!

Οι -πάντα σοφοί- αρχαίοι ημών πρόγονοι στην Κέα (Τζιά σήμερα-πατρίδα του Πάγκαλου) τό είχαν λύσει ριζικά το πρόβλημα με τους ηλικιωμένους!

Με το διαβόητο "το των Κείων νόμιμον".

Και κάτι της ημέρας:

Έστειλα στην ΝΕΤ (αλλά κι αλλού...) το παρακάτω. Στείλτε κι εσείς το ίδιο (ή παρόμοιο).
Κάνει καλό στην υγεία (μας).
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ... ΣΤΗΝ ...ΨΩΡΟΓΙΩΡΓΑΙΝΑ
Ακόμα και νά 'ρθη η Ανάσταση δυό μέρες νωρίτερα....
Ακούγοντας από το πρω'ί' τον Μπάση (νομίζω) να ψέλνει κάθε τόσο το "Χριστός Ανέστη" στη ΝΕΤ ξαφνιάστηκα και το πρώτο που κοίταξα ήταν το ημερολόγιό μου.
22 έχει ο μήνας, όχι 24. Μεγάλη Παρασκευή είναι, που οι χριστιανοί -υποτίθεται ότι- θρηνούν τα πάθη και την εκτέλεση του Χριστού τους κι όχι Κυριακή του Πάσχα, που -ξαναϋποτίθεται ότι- γλεντάνε για την ανάστασή του.
Όμως εσείς επιμένατε να επαναλαμβάνετε κάθε λίγο δια του ως άνω τραγουδιστή ότι... "Χριστός Ανέστη", διότι προφανώς θεωρείτε ότι η επανάληψη του "τρέϊλερ" συμφέρει περισσότερο από τον σεβασμό των θεατακροατών σας.
Και δή ενός συχνού, σχεδόν αποκλειστικού, όπως η αφεντομουτσουνάρα μου.

Θου, λαέ, φυλακήν τω στόματί μου!

Αν ήμουν χριστιανός και βρισιάρης ούτε ξέρω[*] με πόσα «κοσμητικά» θα στόλιζα τους (αξιοκρατικά βεβαίως-βεβαίως επιλεγμένους) προεδροδιευθυντές σας.
Δεν είμαι όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο...
Γιαυτό ως σεμνοταπεινός άθεος περιορίζομαι στο να κλαίω (για μιά ακομα φορά...) τα λεφτά με τα οποία μέσω λογαριασμών ΔΕΗ σάς έχω χρυσώσει δεκαετίες τώρα, στο να καταριέμαι το πρωθυπουργό και την κλίκα του που σάς διάλεξε και στο να ενημερώνω τους φίλους μου για το ποιόν σας.
Όπως και νά 'χει...
Καλή σας ανάσταση (με πραγματική σημασία, έ!)
-------
[*] Είμαι σίγουρος ότι ΕΣΕΙΣ ξέρετε... Στολίστε τους δεόντως λοιπόν στην πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ.
Και... by the way που θά 'λεγε και ο Κίμωνας Κ., εκείνα τα παιδιά, που σηκώνουν ομαδικά τα χέρια και σχηματίζουν στον τοίχο το σκιώδες δέντρο-σήμα σας, από απελπισία τά σηκώνουν;;;
Επειδή βλέπουν χοντράδες σαν την παραπάνω;;;

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Πέρα βρε έχει είπε...

Δεν έγραψα τη λέξη ανάπηρος. Τα καρότσια είναι για όσους έχουν κινητικές δυσκολίες, ανεξάρτητα για ποιον λόγο και ποια ηλικία. Δεν είναι ντροπή, πολλοί συμπολίτες μας τα χρησιμοποιούν κι εγώ αν ποτέ τα χρειαστώ, για οποιοδήποτε λόγο, θα τα χρησιμοποιήσω.

Για τα Λιθαρίτσια για να επανέλθουμε, νομίζω πως η πρόσβαση έως τη σημερινή μπάρα, είναι μια χαρά.

Μου αρέσει που έχεις διαφορετική άποψη και την γράφεις, γιαυτό έχω και τα σχόλια εντελώς ανοιχτά, χωρίς καμία υποχρέωση να συμφωνήσεις μαζί μου.

...

Κονιτσιώτισσα είπε...

Umbrella,πολλές φορές συμφωνώ μαζί σου, άλλες φορές πάλι έχεις μια στάση ψυχρού κουλτουριάρη