Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Εκδηλώσεις Πνευματικού Κέντρου

Στον τομέα του πολιτισμού κάπως κινείται ο Δήμος. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον σε σύγκριση με την προηγούμενη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά ελπίζουμε προσεχώς...

Προς το παρόν έχει ανακοινώσει το Πνευματικό Κέντρο ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων έως τον Ιούνιο, το οποίο δύσκολα το βρίσκει κανείς. Η παρουσία του Δήμου στο διαδίκτυο έχει περιοριστεί στα απολύτως βασικά (δελτία τύπου και δελτία τύπου). Η παρουσία του Πνευματικού Κέντρου ανύπαρκτη! Δεν υπάρχει ούτε αράδα στο δίκτυο, σήμερα που για να υπάρχεις δικτυακά, χρειάζεσαι μόνο όρεξη, διάθεση και καθόλου χρήματα.

Είναι βέβαια κάποιος υπάλληλος του Π.Κ. στο Facebook ο οποίος κάνει το κέφι του, ενημερώνοντας τους 1993 φίλους του Π.Κ.για τις εκδηλώσεις, αλλά και για οτιδήποτε άλλο θεωρεί ο ίδιος ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο, έτσι γενικά και άσχετα (με την εγγύηση όμως του Π.Κ.)!

Είναι βέβαια και ο νέος (και νεαρός) δημοτικός σύμβουλος Παπαδόπουλος, ο οποίος διατηρεί την προσωπική του δικτυακή παρουσία και κατάφερε να βρει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε pdf και να το αναρτήσει για πάρτη του. Έτσι λοιπόν το βρήκαμε κι εμείς και σας το παρουσιάζουμε:


Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον, θα μπορούμε να ενημερωνόμαστε άμεσα και ηλεκτρονικά για τις εκδηλώσεις του Δήμου, θα μπορούμε να αγοράζουμε το εισιτήριο άμεσα από το κινητό μας, και σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να βρούμε εισιτήριο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την εκδήλωση    σε κάποια δημόσια οθόνη προβολής, στον υπολογιστή ή στο κινητό μας.


4 σχόλια:

Μπιρμπίλω είπε...

Μπορούμε να ζητήσουμε από τους Sfugaristras να φτιάξουν μια νέα ομάδα με το όνομα Internetistas και να αναλάβουν όλα τα δημοτικά site εθελοντικά. Τι λες;

Ανώνυμος είπε...

Είχε ανέβει στο site του πανεπιστημίου...

http://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=3615

Πέρα βρε έχει είπε...

Ανώνυμε, άλλο να ανέβηκε κάποια στιγμή κάπου και να χάθηκε μετά στο αρχείο των ανακοινώσεων, κι άλλο να είναι φάτσα φόρα κι εύκολο προσβάσιμο μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Πάντως ούτε οι χορηγοί επικοινωνίας δεν ενδιαφέρονται να διαφημίσουν το πρόγραμμα.

Μπιρμπίλω, καλή η ιδέα σου. Υπάρχει νομίζω και εθελόντρια πρώην αντιδήμαρχος γνωρίζουσα απταίστως την τεχνολογία της οπτικής ίνας, η οποία θα μπορούσε να συνεισφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν αιχμή για εσένα.
Ήθελα να συμπληρώσω το σχόλιο περί ανοργανωσιάς...