Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δόξα το θεό υπάρχει και η Δόξα Κρανούλας

Δόξα το θεό να λέμε, που μπορεί ακόμη να βρίσκει ένα μικρόφωνο και να μιλάει ο Μιχάλης Κασσής, που μπορούν τα μέσα ενημέρωσης να μας ενημερώνουν κι εμείς να ενημερωνόμαστε. Ναι, ναι, μην την υποτιμάτε τη Δόξα Κρανούλας. 
Πρόεδρος Α.Σ. Δόξα Κρανούλας
Παραιτήθηκε ο προπονητής της που λέτε και γίνανε δηλώσεις. Μακροσκελείς και ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Μεγάλη είδηση για την πόλη. Ενημερωθήκαμε πως ο Μιχάλης Κασσής έχει δώσει για αυτή την ομάδα, την ψυχή του, την καρδιά του, το πορτοφόλι του, τη ζωή του, το αίμα του κ.λ.π. 
Το δε Δημοτικό Ραδιόφωνο, έπαιζε και ξανα-έπαιζε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις, ολόκληρες χωρίς περικοπές, κάνοντας πολλούς Δημοτικούς ακροατές να σχολιάσουν "δε μας χέζεις ρε Κασσή".  

Με αφορμή τον παραπάνω σχολιασμό, θα θέλαμε να ζητήσουμε να φύγουν επιτέλους οι Δημοσιογράφοι από το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Θα βρούνε κάπου να ασκήσουν το επάγγελμά τους. Για τον ΠΑΣ, την Κρανούλα, τις διακοπές νερού, τις δηλώσεις Καλογιάννη, τους παγουρίστας, και τόσα άλλα ενδιαφέροντα, μπορούμε να ενημερωθούμε από πολλά μέσα.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο ας δώσει επιτέλους το λόγο σε όσους δεν ακούγονται ιδιαίτερα σε αυτή την πόλη. Σε μαθητές, φοιτητές, ηλικιωμένους, λογοτέχνες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, στη μουσική, στη λογοτεχνία, στο περιβάλλον, την ιστορία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και προπαγάνδα και βόλεμα των κολλητών με τα λεφτά των υποζυγίων - πολιτών των Ιωαννίνων πως θα γίνεται αν ξηλωθεί το σύστημα?

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ρε φίλε, αυτούς τους "παγουρίστας" δεν τους γουστάρεις καθόλου, στο λαιμό σου κάτσανε... Γιατί; Ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε ή απλώς κακίες...

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση κρίσεως και διαφωτίσεως:
Πως είναι δυνατόν να είσαι δημοτική σύμβουλος για χρόνια και να ανκαλύπτεις τα προβλήματα της πόλης με την συμμετοχή σου στους Pagouristas;

Πέρα βρε έχει είπε...

Τους παγουρίστας δε γουστάρω; Μα τους έχω κάνει από την πρώτη μέρα που βγήκαν στα κανάλια, like στο facebook!
Όμως δεν είναι αυτό το θέμα της ανάρτησης.

Ανώνυμος είπε...

Umbrella σε ποιες πηγές πληροφόρησης αναφέρεσε;

Εγώ δεν θέλω να φύγουν οι δημοσιογράφοι από το δημοτικό ραδιόφωνο, θέλω απλά να κάνουν πιο επαγγελματική και δημοσιογραφική τη δουλειά τους. Να καταπιάνονται με πολλά περισσότερα θέματα πέρα από την τρέχουσα "πολιτική επικαιρότητα" και να δημιουργούν θέματα για τους ανέργους, για τους μετανάστες, για τους μαθητές, τα άτομα με αναπηρία και τόσες άλλες κοινωνικές ομάδες. Να γίνουν fora για τον πολιτισμό και τις τέχνες, να γίνουν συζητήσεις.

Αλλαγή στην θεματολογία λοιπόν και στην κατεύθυνση, ίσως και στις διευθυντικές θέσεις ώστε να αλλάξει πορεία το δημοτικό ραδιόφωνο, να εξωτερικεύσει τις δράσεις του και να τις επικοινωνήσει πίσω στον κόσμο.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (Οι παγουρίστας έχουν απλά καλό μάρκετινγκ και πουλάνε get over it) ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Πέρα βρε έχει είπε...

delinquents, δεν υπάρχουν τέτοιοι δημοσιογράφοι στα Γιάννενα.

Το δημοτικό ραδιόφωνο δεν έχει νόημα αν είναι ένα ακόμη ραδιόφωνο που ακούνε οι δημότες. Πρέπει να είναι το ραδιόφωνο από το οποίο ακούγονται οι δημότες.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (και ο " κάτι σαν καπουτσίνο" πουλάει πολύ στην πόλη μας, μπορέσαμε όμως και το σχολιάσαμε) ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ναι η παρένθεση δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε όλους όσοι σχολίασαν για αυτό σε ένα πσοτ που φαινομενικά δεν ήταν για τους paguristas. Εξάλλου ο καθένας μας μπορεί να σχολιάζει ότι θέλει και κρίνεται για τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν τέτοιοι δημοσιογράφοι γιατί δεν υπήρξε η ανάγκη να υπάρξουν. Εάν το δημοτικό ραδιόφωνο έκανε μία τέτοια στροφή όπως αυτή που περιγράφεις (γιατί θεωρώ πως πάνω κάτω το ίδιο περιγράφουμε) τότε θα εμφανιζόταν.