Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Be there! Πρόσκληση υποβολής ταινιών

Το Be there! Corfu Animation Festival είναι το νέο διεθνές φεστιβάλ animation, που με σημείο αναφοράς την Κέρκυρα και μέσα από διαγωνιστικές δράσεις τον Απρίλιο του 2011, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης καλλιτεχνών animation από όλο τον κόσμο (γι' αυτό έχει και αγγλικό τίτλο, βλέπε ioannina art festival).

Το Be there! Corfu Animation Festival προσκαλεί τους και τις σκηνοθέτες να υποβάλουν τις ταινίες animation για το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ έχει 2 διαγωνιστικά προγράμματα:
1. Mικρού μήκους: ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2009, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης
2. Σπουδαστικό μικρού μήκους: σπουδαστικές ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2009, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο φεστιβάλ, ενώ οι ταινίες και στα δύο διαγωνιστικά προγράμματα μπορούν να κυμαίνονται από μερικά δευτερόλεπτα ως και 35 λεπτά, χωρίς περιορισμό στην τεχνική animation ή κιν/κό είδος.

Το φεστιβάλ απονέμει βραβεία στις 2 καλύτερες ταινίες των δύο διαγωνιστικών προγραμμάτων.

Διαβάστε σχετικές οδηγίες, συμπληρώστε την φόρμα υποβολής (pdf), και στείλτε τις ταινίες μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα σε μορφή DVD (Pal), στη διεύθυνση Be there! Corfu Animation Festival, ΤΘ 288, Κέρκυρα 49100, Ελλάδα.

Δείτε τον κανονισμό του φεστιβάλ www.betherefest.gr.
Για όποια διευκρίνιση, επικοινωνήστε: info@betherefest.gr
Προθεσμία υποβολής: 10 Ιανουαρίου 2011

Βe there!


η εντυπωσιακή συμμετοχή των simon & mcbess

2 σχόλια:

Ororra είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ororra είπε...

Η σοβαρότητα μιας προσπάθειας σε καλλιτεχνικό επίπεδο φαίνεται, πέρα από τον τίτλο, τον διεθνή ή τοπικό του χαρακτήρα, την οργάνωση και το στόχο του και από το χρόνο που υλοποιείται. Το Be there! Corfu Animation Festival (Απρίλιο 2011), όπως και πολλά άλλα σοβαρά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, (Καλαμάτα, Δράμα, Κιλκίς, κλπ.)δεν διοργανώνονται και υλοποιούνται δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, με το χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος, ούτε κάθε τέσσερα χρόνια παραμονές των εκλογών, βλ. Rock Festival.
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους στην πόλη αυτή που κάποτε χαρακτηρίστηκε "Πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών" κι ας δώσουμε βήμα σε κάποιους σοβαρούς ανθρώπους να ασχοληθούν με το πονεμένο κομμάτι του Πολιτισμού μας.