Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κυματοθραύστης επί της οδού Γαριβάλδη

Οι συνεχόμενες βροχές και η ανησυχητική ανύψωση της στάθμης της Παμβώτιδας, κινητοποίησαν άμεσα τους υπεύθυνους, οι οποίοι αμέσως και υπευθύνως έδρασαν. Έτσι ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες η τοποθέτηση κυματοθραύστη επί της οδού Γαριβάλδη, ώστε να προστατευτούν οι "πολλές καφετέριες της οδού" και οι πολίτες να συνεχίσουν να πίνουν στεγνοί τον καφέ τους.

Οι συγκεκριμένοι κυματοθραύστες πρόκειται να δώσουν έναν αέρα Βαρκελώνης στην πόλη μας, αφού είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιήθηκαν και στο λιμάνι της.

Ενώ υπάρχουν και κάποιες ατυχείς εφαρμογές τους, σε πόλεις του εξωτερικού, ως στοιχεία οριοθέτησης (boundaries?), σε πιο αραιά διάταξη, ίσως και λόγω κόστους.

Τώρα αν κάποιοι, μονίμως αντιδρώντες, πουν "γιατί δε φύτευαν καμιά πρασινάδα καλύτερα", θα τους προλάβουμε λέγοντας πως δεν υπάρχει φυτό το οποίο να αναπτύσσεται μόνο του, δίχως φροντίδα και περιποίηση, και παράλληλα να αντιστέκεται στα μανιασμένα κύματα.

6 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

Γκρινιάρ.................

Το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα δεν τό πρόσεξες!

Τη γυμναστική που θα κάνει κάποιος για να το περάσει, πηδώντας σαν κατσίκι, δεν τήν υπολόγισες!

Την δουλειά που θά 'χουν οι ορθοπεδικοί {είναι και τα μάλα αντι-ανεργιακός ο δήμαρχος!} από όσους απρόσεχτους-αμέριμνους θα περνάνε και θα σπάν τα πόδια τους δεν τή σκέφτηκες!

Γκρινιάρ.................

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΟΠΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ";
ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΜΠΑΡΤΣΑ ΟΛΕ!!!!!!!

ges woat είπε...

Εγώ πάλι νομίζω ότι τα βάλανε με σκεπτικό να προσφέρουν πολλές ράμπες για ποδηλατάδες, σκεϋμπορντάδες και ρολερμπλειντεράδες!!! Να έχουμε να θαυμάζουμε απίθανα κόλπα από τα πιτσιρίκια, καθώς θα πίνουμε τη φρεντούμπα μας το καλοκαίρι.

Πάντως είναι καλύτερα από τα πορτοκαλί κολωνάκια. Καλύτερα θα ήταν καμιά πρασινάδα και ακόμη καλύτερα θα ήταν να κάνανε κανά πεζόδρομο, αλλά τέτοιες σκέψεις δεν υπάρχουν στην πόλη που χρησιμοποιεί πεζοδρόμους και πάρκα για πάρκινγκ.

Όντως τα συνεργεία θα κάνουν χρυσες δουλείες. Εδώ ορισμένοι καταφέρανε και τρακάρανε με τα ποδήλατα-κάγκελα, πώς θα καβαλήσουν αυτά τα τσιμεντάκια;;

ges woat είπε...

Την πρασινάδα τελικά την βάλανε. Υπάρχουν ελπίδες να είναι καλό το αποτέλεσμα, αν εξαιρέσουμε το ντεμέκ πεζοδρόμιο που μπήκε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόση η ασχήμια αυτού του δρόμου εξαιτίας των αυτοκινήτων που είναι παρκαρισμένα α λα Ινδία που δεν μου κάνει καμία εντύπωση ο καρυοθραύστης. Φαντάσου! Μαζεύτε τα γιατί θα περάσω με ...

skatopodaros είπε...

Φίλοι καλοί και αγαπημένοι μην απατάσθε!
Δεν πρόκειται για κυματοθραύστη, καρυοθραύστη,αλεξιβρόχιο ή διάταξη αντιαρματικής άμυνας...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Πρόκειται για συσκευή ξεσκατώματος υποδημάτων!
Γι'αυτό το λόγο, μόλις διασχίσετε το βουρκωμένο και σκατωμένο παρκάκι, μπορείτε να αποχρέμψετε μετ'ανακουφίσεως τις σόλες και τα τακούνια σας!
Υγειένετε