Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα σύγχρονο παζάρι

!
Πολλοί δεν πίστεψαν τον Αντιδήμαρχο Επαμεινώνδα Ριστάνη (φιλόλογος) όταν με σθένος εισηγήθηκε την αναβίωση, του βαθιά ριζωμένου στη συνείδηση του Γιαννιώτη, μεγάλο παζάρι στην ακτή Μιαούλη, με σύγχρονη αντίληψη και γούστο.
Κι όμως τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
Όλοι έχουν να το λένε. Το καλύτερο και μεγαλύτερο παζάρι όλων των εποχών. Άξιζε λοιπόν η αναμονή.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του παζαριού έμειναν έκπληκτοι από την οργάνωση. Ποτέ άλλοτε δεν τους είχε παραχωρηθεί ένα ολόκληρο πάρκο, μπροστά από τετράστερο ξενοδοχείο για να αφήσουν τα σκουπίδια τους, να χέσουν και να κατουρήσουν.
Ένα ολοκαίνουριο πάρκινγκ συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να παρκάρουν και να διανυκτερεύσουν.
Πυροσβεστικοί κρουνοί για να πλένουν τα άπλυτά τους.
Δημοτικοί σύμβουλοι για να τους προστατεύουν από την αστυνομία.
Μία λίμνη για κάθε χρήση.


Μία παντελώς επιτυχημένη διοργάνωση που μας τιμάει όλους μας και μας γεμίζει υπερηφάνεια για την πόλη μας.

Μπράβο στον Επαμεινώνδα μας, μπράβο και σε μας που πήγαμε και ψωνίσαμε, μπράβο μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι ότι είχαν όλα αυτές τις υποδομές και υπηρεσίες, που πολύ εύστοχα περιγράφεις, καθώς και δωρεάν διαφήμηση και προβολή τζάμπα. Το πιθανότερο είναι αντί για 792.200 ευρώ που θα πλήρωναν να γίνουν 290.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει ο Δήμος Ιωαννιτών για τις παράγκες!! Και απατημένοι και δαρμένοι....

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα, της πόλης "της βρώμας και της δυσωδίας"..θα' θελα να ξέρω δεν ενοχλείται κανείς από αυτό το χάλι; εκεί οι γονείς θα πάνε τα παιδιά τους να παίξουν; ήταν ανέκαθεν η βρωμιά στο dna του γιαννιώτη; κι εκείνο το έρμο du lac τι θέα προσέφερε στους ακριβούς πελάτες του; να δημοσιευτούν αμέσως οι "εξαιρετικές" φωτογραφίες σε διεθνείς σελίδες φωτογραφίας αλλά και στον ελληνικό τύπο.