Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Έργα ανάπτυξης υπό κατασκευή

Ζούμε σε μια πόλη σύγχρονη η οποία δε συνδέεται μόνο με άλλες πόλεις με λεωφορεία, αλλά διαθέτει και μία σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο.
Στις σελίδες του Δήμου μας, βρίσκει κανείς ότι πληροφορία θα χρειαστεί, δίχως την ανούσια φλυαρία αντίστοιχων σελίδων όπως π.χ. του Δήμου Τρικκαίων.
Έτσι μπορούμε εύκολα να δούμε στην επιλογή ΈΡΓΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ τα έργα (άνω των 200 άκουσα) του πρωταθλητή έργων Δήμου μας.

Διαπιστώνουμε σύντομα πως τα έργα όλα, μα όλα βρίσκονται υπό κατασκευή! Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως δεν πρόκειται για μικρά εργάκια, αλλά για έργα μεγάλα, έργα ναυαρχίδες, έργα κοσμήματα και άλλα σχετικά.

Ανυπομονώ να δω τα έργα ανάπτυξης ολοκληρωμένα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΓΕΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΙΚΟΣΜΙΚΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΟΜΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ..ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το χιούμορ είναι θεμιτό και μάλιστα το καλό χιούμορ είναι δείγμα εξυπνάδας και όπως φαίνεται διαθέτεις αρκετό... αλλά η άρνηση για την άρνηση διαιωνίζει τη μιζέρια μας!!! Ρίξε μια ματιά και στο http://www.gontas.gr για να δείς τα εργα της προηγούμενης 4 ετιας.

Επίσης ο "ΕΝΑΣ ΠΑΛΗΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ" που δεν μπορεί να βλέπει χωριάτες... θέλει να μας πεί οτι οι γιαννιώτες είναι αστοί και μεγαλοαστοί και όσοι είναι ...χωριάτες.. δεν έχουν θέση σ' αυτή την πόλη!

Αλήθεια τι σημαίνει να είσαι χωριάτης;

Αθάνατη ελληνική μιζέρια.

Umbrella είπε...

Φίλε manos, τα έργα του gontas τα ξέρω αρκετά καλά.
Και τη σελίδα του, αλλά και αυτή του αντιδημάρχου έργων του γνωρίζω (ο οποίος με στεναχωρεί αν όντως εγκαταλείπει τη θέση στο Δήμο για την καρέκλα του στο Δημόσιο).
Αν δώσεις λίγη προσοχή θα δεις πως αλλού είναι το σχόλιο.

Υπόσχομαι πως αφού καταγράψω όσα με ενοχλούν, θα αρχίσω να καταγράφω όσα μου αρέσουν.

Ανώνυμος είπε...

"Χωριάτης" είναι πρωτίστως νοοτροπία και όχι γεωγραφία.Τα Γιάννενα, όπως και συνολικά η Ελλάδα, δεν είχαν ποτέ μεγαλοαστική τάξη.Κάτι τσανακογλίφτες των Τούρκων το έπαιζαν άρχουσα δήθεν τάξη.Κάποιοι απ' αυτούς κουβαλάνε ακόμη τη νοοτροπία αυτή ακόμη και σήμερα που δεν θέλουν να βλέπουν τον Χωριάτη απ' του Βαρλαάμ να δημαρχεύει στην πόλη.Θα συνέλθουν και θα συμφιλιωθούν με την απλή πραγματικότητα, η οποία καθορίζεται και προσδιορίζεται και απ' το μέγεθος της πόλης, η οποία παρόλα αυτά διατηρεί την παγκόσμια πρωτοτυπία να διαθέτει Σύλλογο "Παληών Γιαννιωτών"!!!.
Η ανατροπή όμως έγινε στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, οριστικά και αμετάκλητα.Ο γνήσιος εκφραστής του κοινωνικού ρατσισμού της πόλης θα είναι 65 χρονών και βάλε.Δεν υπάρχουν άλλοι πλέον για να παίξουν αυτό το παιχνίδι...

Ανώνυμος είπε...

Η Ιόνια οδός είναι χαραγμένη απ' τα Γιάννενα μεχρι την Κακαβιά??? Προφανώς όχι ακόμη...Οι ενασχολούμενοι με τα κοινά εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε κάτι επουσιώδεις βλακείες και κατινιές.Γιατι?? Γιατί είμαστε ανίκανοι.Γιατί οι Πολιτικοί μας είναι κάποια αποτυχημένα "τομάρια" που αρέσκονται σε αυτοεπιβεβαιώσεις ή στο να κυνηγάει ο ένας τον άλλον ή να αλληλοκατηγορούνται..Και ο λαός να παρακολουθεί...απαθής.