Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Ιωάννινα: Όλα τα ζεις __α'

Θαυμάζω τον άνθρωπο και τα έργα του!

1. Στο κέντρο των Ιωαννίνων σε μία από τις τέσσερις γωνίες του Νομαρχιακού μεγάρου. Μία σύγχρονη επιχείρηση:
Υπαίθρια Ψησταριά Καλαμποκιού και Κάστανου (Υ.ΨΗ.ΚΑ.ΚΑ)
Διακρίνουμε από αριστερά προς τα δεξιά:
- το καλαίσθητο πλαστικό τραπεζομάντιλο,
- τη μεταλλική τροχήλατη ψησταριά ειδικής κατασκευής,
- τα επίσης ειδικά σακιά μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορεύματος,
- τρεις καρέκλες μοντέρνας αισθητικής με δυνατότητα κάθετης στοίβαξης, στις οποίες κάθονται διερχόμενοι φίλοι και συγγενείς,
- επαγγελματικό σταθερό τηλέφωνο/καρτοτηλέφωνο ΟΤΕ σε μορφή τηλεφωνικού θαλάμου με πλευρικά τζάμια επικόλλησης αγγελιών, διαφημιστικών, τσιχλών, κ.α.
- στο κέντρο της επιχείρισης η ιδιοκτήτρια σε ώρα εργασίας, ντυμένη με τιραντέ διακριτικό σύνολο και καπελάκι με τα εθνικά μας χρώματα,
- ακριβώς δίπλα, σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών μας, έχει εγκατασταθεί διαφημιστική κυλινδρική στήλη, η οποία ενημερώνει με χρήσιμες πληροφορίες τους δημότες και στη βάση της οποίας έχουν με επιδεξιότητα αφαιρεθεί τμήματα μόνο αφισών, έτσι ώστε να δημιουργείται αισθητικώς ένα ενιαίο οπτικό σύνολο.

Και μία προσφορά του μπλογκ προς τους αναγνώστες: Υπάρχουν ακόμη ελεύθερες γωνίες εγκατάστασης καινοτόμων επιχειρήσεων στο Νομαρχιακό αλλά και στο Δημαρχιακό και Δικαστικό μέγαρο. Σπεύσατε και θα κερδίσετε χωρίς καμία επιβάρυνση, εντελώς δωρεάν την προβολή της επιχείρησής σας.



2. Περίπτερο! Ποιος δεν έχει επισκεφτεί στη ζωή του έστω και μια φορά ένα περίπτερο. Πόσες εμπειρίες, πόσες ιστορίες μπορεί ο καθένας να διηγηθεί με ήρωα έναν περιπτερά. Θυμάστε τα περίπτερα παλιότερα? Ξύλινα, μικρά, καλαίσθητα, πολύ λιγότερα, δίχως ποικιλία εμπορευμάτων... Ευτυχώς σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Η πρόοδος μας έφερε περίπτερα παντού που πουλάνε τα πάντα. Όλα θα τα παρουσιάσουμε εδώ.
Σήμερα θα δούμε το μεγαλύτερο.

Βρίσκεται στην οδό ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ ΔΟΜΠΟΛΗ, έναντι της εισόδου του παλαιού Πανεπιστημίου. Καταλαμβάνει χώρο επιφάνειας 67τ.μ. Αφήνει πραγματικά λίγο χώρο στο πεζοδρόμιο για πεζούς. Αν και δε μπορούν να περάσουν αναπηρικά καροτσάκια και φαρδιά παιδικά καροτσάκια, ένας πελάτης μπορεί όρθιος να εξυπηρετηθεί με άνεση, ακόμη κι αν έχει πατερίτσες. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση μπορεί κανείς να βρει κυριολεκτικά τα πάντα! Μπορεί να αγοράσει μέχρι και σχολικό θρανίο πανομοιότυπο με αυτά του υπουργείου, σε μπλε χρώμα. Τέλος διαθέτει και αίθουσα για πάρτι-γενέθλια!

Για πληροφορίες πηγαίνετε με το αυτοκίνητο και παρκάρετε επί του δρόμου, ακριβώς μπροστά στο περίπτερο., καθώς δεν υπάρχει χώρος να καβαλήσετε το πεζοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: