Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σταθμεύστε ελέυθερα

Λίγες ακόμη συμβουλές για τη στάθμευση του αυτοκινήτου σας, στην προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα Γιάννενα.

Στο γνωστό πλατύ πεζοδρόμιο του δικαστικού μεγάρου, κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, από τους συμπολίτες μας, καθημερινά διστάζουν να καβαλήσουν και να παρκάρουν. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε! Βρήκατε θέση, ακόμη και μπροστά από τον τηλεφωνικό θάλαμο (μα όλοι έχουν κινητά), χωθείτε! Έχει πολλά αυτοκίνητα και φοβάστε να κάνετε μανούβρες πάνω στο πεζοδρόμιο? Όχι πια! Έχουν μάθει όλοι και προσέχουν, παιδάκια, μανάδες, συνάνθρωποι με κινητικά ή προβλήματα όρασης. Ακόμη ακόμη κι αν πρέπει να κλείσετε άλλο αυτοκίνητο για λίγο, δώστε τα κλειδιά σε έναν τροχονόμο, πάντα υπάρχει κάποιος, με χαρά θα σας εξυπηρετήσει.


Αν δε μας πιστεύετε δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, στο οποίο το κόκκινο φορτηγάκι ξεπαρκάρει από τον ...τηλεφωνικό θάλαμο, πλάι στην κουβεντούλα τριών αστυνομικών του υπ' αριθμ. E.A.24419 περιπολικού.


Αν εξακολουθείτε να διστάζετε να καταπατήσετε άρθρα του ΚΟΚ και να αδιαφορείτε για τους συμπολίτες σας, προτείνουμε τη σχολή οδηγών Λισγάρα. Δεν υπάρχει χώρος ο οποίος να κατάφερε να αντισταθεί στις ικανότητες της σχολής Λισγάρα, είτε πρόκειται για κούρσα, είτε για φορτηγό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον χώρο έξω απο τα δικαστήρια παρκάαρουν και οι δικαστές και λόγο δεν δίνουν σε κανένα. Άρα μη ζορίζεστε τίποτα δεν θα γίνει.
Κάτω προφανώς γίνεται επίδειξη ικανοτήτων του δάσκαλου οδήγησης ...για να το ελαφρύνουμε κιόλας!!!
Ρίξτε όμως και μια ματιά σ ΟΛΑ τα πεζοδρόμια της πόλης να δείτε πόσα μηχανάκια είναι παρκαρισμένα... Χαρά στις μαμάδες με τα καροτσάκια και τους ηλικιωμένους(τους τυφλούς τους πετάμε στον γκρεμό). Και η δημοτική αστυνομία καμαρώνει....

Ανώνυμος είπε...

καλα τι να σου κανει και η αστυνομια ή η δημοτικη αστυνομια?αμα ο αλλος δεν εχει μυαλο και δε σεβεται τιποτα...ειναι καθαρα θεμα παιδειας και νοοτροπιας.δηλαδη αμα μου σκοτωσει ενας τη μανα, θα παω να πω στην αστυνομια ή στο δικαστη 'οκ, αλλα να τιμωρηθει'.το θεμα ειναι τα βλαχαδερα ή οι 'μαγκες' να καταλαβουν ποσο ζωα ειναι.ειτε γραψουν ειτε δε γραψουν, παντα θα υπαρχουν βληματα να βρισκουν την ευκολη λυση του πεζοδρομιου.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτικη αστυνομία θα μπορούσε πολλα να κανει αν δεν έπαιζε τα μικροκομματικα του δημάρχου της..αλλά και η άλλη η αστυνομία τι κάνει σάμπως; κάτω από τα πλατάνια τη μισή μέρα. Στο Βέλγιο ήμουν τις προάλλες.Μη νομίζετε ότι είναι καλύτεροι. Αλλά φοβούνται.Γιατί υπάρχει κράτος, όχι..μη πω..

Ανώνυμος είπε...

Οποια ώρα και να περάσεις από πλατεία θα δεις τρείς τρεις τις μηχανές της ΔΙΑΣ να φυλάνε στον ίσκιο ή όπου έχει "πέρασμα" καλλονών.Ειδικά το βράδυ απο Δημαρχείο μέχρι Ακαδημία μπορεί να δεις και τρία σημεία συγκέντρωσης. Αλήθεια δεν υπάρχει εντολή περιπολίας στις σκοτεινές γειτονιές της πόλης? Τί φυλάνε στη δωδώνης όλοι μαζί?