Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Αποκλειστικό: Εντοπίσαμε τον ένα και μοναδικό άνθρωπο ο οποίος κρίνει θετική την παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού ζητήματος της πόλης!!
Και δε φτάνει μόνο αυτό. Ο ίδιος άνθρωπος εκθειάζει το έργο των Νέων Ιωαννίνων στους τομείς της στάθμευσης, της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, της κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και της πάταξης του πλανόδιου εμπορίου!!!

Σας τον παρουσιάζουμε λοιπόν:

Πρόκειται για τον ...αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Νάστο!
Είναι ο άνθρωπος, αλλά και αντιδήμαρχος, ο οποίος εκθειάζει αυτές τις ημέρες τον εαυτό του στον τοπικό τύπο.
Είναι ο άνθρωπος, αλλά και αντιδήμαρχος, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του και δε ντρέπεται να το φωνάξει.

Δεν έχουμε κι εμείς παρά να συγχαρούμε τον ...αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Νάστο και τον εαυτό του, το αχτύπητο δίδυμο των Νέων Ιωαννίνων. 


3 σχόλια:

kalamas είπε...

Κι άλλοι βέβαια είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας ή αλλιώς εαυτό-ικανοποιούμαστε, αλλά δε βγαίνουμε να πανηγυρίσουμε....

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιοι κομματικοί μας κατάντησαν σαν χώρα εκεί που φτάσαμε με την υποστήριξη βέβαια των πολιτών-οπαδών. Και την πληρώνουν όλοι.

Γιάννης είπε...

Εγώ πάντως Umbrella θα ήθελα να δω και κριτική για τον Δήμαρχο.
Αυτός δεν τον όρισε αντιδήμαρχο; Και τους άλλους που κράζεις;Δεν μπορεί να τους κάνει πέρα; Ας μην ξαναβγει. Να φέρει άτομα με ιδέες. Με ανιδιοτέλεια. Έξω από κόμματα (αλλά μέσα στην πολιτική σκέψη).

Τώρα για τον απολογισμό, αν δεν έχεις νούμερα, δείκτες μετρήσιμους δουλεία δεν γίνεται...με την αίσθηση μόνο δεν συζητάς.