Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Καλό Καλοκαίρι

Η Αβινιόν, μία πόλη 100.000 κατοίκων, εδώ και 63 χρόνια διοργανώνει το παγκόσμιο πλέον, περίφημο Φεστιβάλ θεάτρου, χορού και μουσικής, φιλοξενόντας παραστάσεις των σημαντικότερων σκηνοθετών του κόσμου..



Cosmopolis στην Καβάλα, διεθνές φεστιβάλ, πολλές εκδηλώσεις, ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για όλους.
















Δείτε τα 9 λεπτά από το Φεστιβάλ του 2009
και διαβάστε την εφημερίδα εφ.



Το διαφημιστικό του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας


To Μονπελιέ, μία πόλη 250 χιλιάδων κατοίκων στη Νότια Γαλλία, εδώ και 29 χρόνια, οργανώνει ένα φεστιβάλ χορού το οποίο πλέον έχει παγκόσμια φήμη. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα [PDF], δείτε το δικτυακό χώρο montpellierdanse.com και απολαύστε το διαφημιστικό video του φετινού φεστιβάλ.


Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2009
!!! Σάββατο 1η Αυγούστου – Δημοτικό Κηποθέατρο - Εδώ Λιλιπούπολη, Η θρυλική Λιλιπούπολη δεν χρειάζεται συστάσεις !!!





Πέμπτη 18 Ιουνίου, Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ, Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Ο Αλκίνοος έρχεται από το Μανχάταν και ξεκινάει από τα Γιάννενα την καλοκαιρινή περιοδεία του. Ώρα 21.30 τιμή 20€. Προπώληση στο "GIORGIO" (εμπορικό κέντρο Ορφέα - τηλ.26510-74780).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί από τώρα καλό καλοκαίρι;Δεν εννοείς ότι επέρχεται εξαφάνισις; Ηδη μας λείπεις..

Umbrella είπε...

...ήταν να μην ...ολοκληρωθεί η Εγνατία. Τώρα άντε να μείνεις Γιάννενα καλοκαιριάτικα, με τόσα φεστιβάλ, εκθέσεις και συναυλίες οπουδήποτε αλλού.
Σήμερα μουσείο Ηρακλειδών, αύριο Ojos De Brujo και την Πέμπτη Αλκίνοος.

Θα είναι ένα δύσκολο Καλοκαίρι.

Umbrella είπε...

Παράλληλα όμως ετοιμάζουμε για το Σεπτέμβρη μία Λέσχη!

Μία Λέσχη Προβληματικών Πολιτών (ΛΕ.ΠΡΟ.ΠΟ.)

Έχουμε μαζευτεί ήδη 69 προβληματικοί πολίτες, κυρίως από το χώρο των δεξιόχειρων (έχουμε μόνο 11 αριστερόχειρες προβληματικούς).
...περισσότερα όμως το Σεπτέμβρη...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα..κοντά σ' όλα τ'άλλα όμως σκέψου λίγο και το κοινό σου..κάνεις κάτι πολύ σημαντικό για να το αφήνεις τόσο καιρό ανενεργό.. ελπίζουμε να αναθεωρήσεις γιατί τα προβλήματα καλά κρατούν..όσο για τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα υπόλοιπα καλούδια που φέρνει το καλοκαίρι όλοι τα περιμένουμε πώς και πώς.. η ενημέρωσή σου όμως και εκεί μας είναι πολύτιμη..