Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Ο Υπερνομάρχης στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο Υπερνομάρχης Ψωμιάδης καλεσμένος του ιδιοκτήτη του κοσμήματος της πόλης μας Γκραντ Σεράι Ξενία Χοτέλ Μήτση.
Ο Υπερνομάρχης δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στη διαφημιστική καμπάνια του κοσμήματος με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα για την οικογένεια Μήτση.
Πρόκειται σύντομα να δούμε και τις πρώτες σχετικές διαφημιστικές καταχωρήσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν κι άλλα στελέχη τα οποία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν υποχρέωση στον Αδέσμευτο Μήτση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφημισθεί ένα προϊόν..Ακόμη και οι κομπλεξικοί χρησιμοποιούνται προς την κατεύθυνση αυτοί όταν τους δίνουν στο χέρι μια ...μαύρη σημαία.
Αλλωστε οι δύο κυρίως ντόπιοι ξενοδόχοι δεν πλήρωσαν τα μαλλιά της κεφαλής των με τις προσφυγές που κατέθετε ο " υπάλληλος" τους στο ΣτΕ ? Η κακομοιριά και ο φθόνος στέκονται εμπόδιο σε κάποιους ντόπιους να πουν τα πράγματα με το όνομα τους.Και μετά βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο κάθε Ψωμιάδης, ο οποίος χθές είπε το ανεπανάληπτο."Μα καλά σας ενοχλεί το όνομα του ξενοδοχείου και δεν ενοχλείσθε απ' την ονοματοθεσία σε κεντρική λεωφόρο Ιωαννίνων στο όνομα ΚΕΝΑΝ ΜΕΣΑΡΕ?" Μα φυσικά ενοχλούνται απ' το όνομα εκείνοι κυρίως που διατηρούν ή μπορεί να είναι και μέλη στην διεθνή παρακμιακή πρωτοτυπία των Ιωαννίνων, τον σύλλογο παληών Γιαννιωτών!!!Αν είναι δυνατόν να βρουν έδαφος τέτοιες "ευαισθησίες" για το όνομα ...Σεράϊ

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι λεβέντης ο άνθρωπος, τον παίρνει να κάνει ό,τι σχόλιο γουστάρει! (...) Απορώ με τον κόσμο που τον έχει ακόμη εκεί που είναι και δεν τον έχουν πνίξει στο Θερμαϊκό (για να μη χαλάσει η ράτσα).