Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Βρείτε τις διαφορές!

Σας παρουσιάζουμε δύο μανουρομυζήθρες! 

Η πρώτη ανήκει στη νέα δικτυακή παρουσία των Νέων Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στον Τουριστικό Οδηγό  (© 2010 Δήμος Ιωαννιτώv) της πόλης "των θρύλων και των παραδόσεων", όπως αυτή λειτουργεί πιλοτικά και επικαιροποιείται συνεχώς. 



Η δεύτερη ανήκει στο κοινωφελές Ίδρυμα ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ και πιο συγκεκριμένα στο EPIRUS CONNECTION, ένα ηλεκτρονικό δίκτυο ενημέρωσης το οποίο δημιούργησε και συντηρεί το Ίδρυμα ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (© 1998-2006 Ίδρυμα ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ).


Βρείτε λοιπόν τις διαφορές των δύο μανουρομυζήθρων.
Μη μείνετε όμως μόνο στην εικόνα. Σκεφτείτε ας πούμε πόσο να πλήρωσε ο Δήμος και πόσο το Ίδρυμα τον συλλέκτη των μανουρομυζήθρων.

2 σχόλια:

Κόμης είπε...

Έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τι λεφτά δίνουν ακόμη και σήμερα σε αυτό το Ίδρυμα Εγνατία:

238.000,00 € για ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ !!!

Δείτε εδώ.
Διαβάζοντας την Τεχνική Περιγραφή, βλέπει κανείς πως τα 238.000,00 € είναι για μόλις 17 σημεία ενδιαφέροντος!!! (μονοπάτια, μοναστήρια, γεφύρια, μουσεία, βρύσες)

Στην εποχή που δεν υπάρχει τηλέφωνο δίχως πλοήγηση, το Ίδρυμα ζητάει να ξανα-εφεύρει την εφαρμογή πλοήγησης και μάλιστα μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές που θα νοικιάζει στους ενδιαφερόμενους!!!

Κάποιος θα τσεπώσει πολλές χιλιάδες € για άλλη μια φορά.

Κόμης είπε...

Θα τσεπώσει 238.000,00 € ίσως κάποιος που διαθέτει κάμερα 360ο, αφού διαβάζω πως είναι απαραίτητο το video 360 μοιρών !!!!!