Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Νέα Ιωάννινα, νέοι χαλέδες!

Με γεια μας!
"Η επίλυση προβλημάτων υγιεινής στους δημόσιους χώρους ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Δημοτική Αρχή. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι δημοτικές τουαλέτες είχαν περιέλθει σε πολύ κακή κατάσταση και έχριζαν άμεσων παρεμβάσεων."  (*)

Και όταν λέμε άμεσων, εννοούμε πολύ άμεσων! Μόλις 20 μήνες πήρε στον αρμόδιο (γνωστό για τη σβελτάδα του και από την ανακύκλωση) Αντιδήμαρχο Μπέγκα να σπείρει μερικές χημικές τουαλέτες στα ομορφότερα σημεία της πόλης. Χρησιμοποιήθηκε η πετυχημένη διαδικασία που δοκιμάστηκε αρχικώς με τους κάδους οικιακής κομποστοποίησης. 


Το ...φωτορεπορτάζ από τα δημοτικά ουρητήρια, ιδίως αυτά στο δημοτικό πάρκινγκ στα Λιθαρίτσια, (σημείο που περνούν πολλοί επισκέπτες, πολλά παιδιά και στήνεται και το διεθνούς εμβέλειας χριστουγεννιάτικο χωριό τα Χριστούγεννα) δεν τολμήσαμε να το δημοσιεύσουμε. Είμαστε τυχεροί που βγήκαμε σώοι από αυτό το μοναδικό μνημείο αδιαφορίας για τη δημόσια υγεία, το οποίο σε μια πολιτισμένη κοινωνία θα έστελνε υπευθύνους στη φυλακή.

(*) Όχι δε ντρέπονται αυτοί που γράφουν αυτά τα κείμενα! Δε ντρέπονται ούτε αυτοί που τα αναδημοσιεύουν με θαυμασμό! Κι εμείς, συνεχίζουμε να αδιαφορούμε για την πόλη μας και να αρκούμαστε στη μετριότητα, στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Με γεια μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: